Her gjør vi plass for de som ønsker å
kommentere sitt samarbeid med forlaget.

 

Sett meg fri

Anne Britt Stapelfeldt

Drømmen om å gi ut enda en bok ble til virkelighet takket være Alpha forlag. Maken til oppfølging finnes ikke, vil jeg påstå. Jeg undrer meg over «tusen ting» underveis, og Alpha hadde svaret, med en gang. Her er ikke 4 - 12 ukers ventetid, produktet kommer på plass i rekordfart. Da sluttproduktet kom, følte jeg bare takknemlighet og ydmykhet fordi jeg fikk den hjelpen jeg behøvde. Og fordi Alpha finnes! Tusen takk Arnkjell!

Hilsen Anne Britt Stapelfeldt Forfatter av «Sett meg fri» Om bearbeidelse av en diagnose

 

 

 

 

 

 

 

En annerledes vinter og vår

Åge Skjelborg

Allerede ved første kontakt erfarte jeg at tålmodigheten hos forleggeren min var stor. Det er aldri lett å finne det man føler er det helt rette forlaget for boka si blant flere andre, men det viste seg, at man var heldig med trygt å kunne velge nettopp forlaget Alpha som støttespiller. De fastlagte retningslinjene for utvikling av manuskriptet til ferdig bok, En Annerledes Vinter og Vår, var enkle å etterleve. Men trengte man hjelp og hadde tvilspørsmål fikk man det til tusen. Dagen man omsider sto med den ferdige boken i hånda var bevis nok på at forlaget hadde levd opp til sine egne løfter om god kvalitet av bokproduktet.
Åge Skjelborg

 


...og livet går i bølger
Gro Helen Aalgaard

Dette blir spennende ! Alt har gått veldig fort, sånn som det ofte gjør når jeg først setter i gang med noe. Men "det har ligget der" en stund :) Tusen takk ! Føler meg veldig ivaretatt, utrolig service ! Du/dere var akkurat det jeg trengte :) Nå skal jeg prøve å puste ut, etter å ha holdt delvis pusten ei ukes tid ;) Gleder meg til å se bøkene på ekte :) Ha en fin dag !

Med vennlig hilsen Gro H. Aalgaard

 

 

 

 


Dagdrømmer
Leif Øyvind Nøstdal

En stor takk til Alpha Forlag og Arnkjell Bjerkenes for et hyggelig og effektivt samarbeid med diktsamlinga mi «Dagdrømmer og andre dikt» Jeg kan bare si meg meget godt fornøyd med boka og den utrolig korte tiden det har tatt fra tekst og foto var på plass og til jeg mottok pakkene med det ferdige resultatet fra trykkeriet.Om jeg skal gi ut en bok til noen gang så er valget enkelt og uten tvil ..Alpha Forlag !

Vennlig hilsen Leif Øyvind Nøstdal

 

 

 

 

 


 

Detektiven Martinius Holm og andre tekster.

Chris Bareksten og Martin Svingen

Vi vil bare takke for bøkene og si at vi er kjempefornøyd med resultatet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Draumen om Papua
Lars Gunnar Øye

Hei Arnkjell!
Boka mi vart ein kjempehit i julehandelen! Eg marknadsførte ho berre over Face Book og ei annonse i lokalavisa, resten vart på folkemunne.
Mange eksemplar har eg sendt med Posten, til alle kantar.
No har eg berre nokre få eksemplar att, dei gøymer eg under madrassa til påkommande storhendingar!
Tusen takk for hjelpa og eit strålande Godt Nytt År til deg!

Helsing Lars Gunnar Øye

 

 

 

 

 


 

Jakthistorier
Per Ivar Godvik

Ja, nå har jeg altså fått gitt ut en bok, og en 30 år gammel drøm har gått i oppfyllelse. Jeg føler ar det kan være på sin plass å gi en uttalelse om mitt syn på, og min oppfatning av, Alpha Forlags håndtering av mitt prosjekt:
Da jeg først tok kontakt, visste jeg ingenting om forlaget, det var en ren tilfeldighet at det ble her jeg startet. Jeg var både spent og litt nervøs, for jeg ante jo ingenting om hva det ville innebære å antyde at jeg ville prøve å få gitt ut en bok.

Jeg må virkelig si at Alpha Forlag ga meg et meget godt førsteinntrykk: For det første gikk det bare 2 timer fra min forespørsel var sendt, til svaret kom. Et for meg svært positivt svar, som fikk meg til å fortsette å sjekke ut vedrørende en evt. bokutgivelse. Det ble mange mailer i de påfølgende dagene, og alle ble besvart omgående. Det var slik at  jeg tenkte: -Sitter denne mannen bare og venter på mail fra meg? Har han ingen flere prosjekter på gang? Etter hvert skjønte jeg jo at han nok hadde mere å drive med enn bare å behandle alle mine forespørsler, og jeg ble stadig mer imponert over denne enestående serviceinnstillingen. Her var det ingen automatsvarer som sa:- Vår kontortid er----. Nei, her ble både mailer og telefoner svart omgående, og til alle døgnets  tider. Fantastisk! Alle mine mer eller mindre «dumme» spørsmål ble besvart på en høflig og saklig måte. Og jeg fikk hele tiden de forklaringer jeg var ute etter.
Nå har jeg fått første opplag hjem, og jeg er veldig fornøyd med bokas utseendet. Innholdet får andre uttale seg om. Nå gjenstår det bare å få markedsført boka, slik at folk blir oppmerksom på den. Jeg regner vel ikke med å tjene penger på boka, men håper at i hvert fall noen skal bli interessert i å kjøpe den.
Jeg vil med dette få takke Arnkjell Bjerkenes for et særdeles godt samarbeide!
Til andre forfatterspirer kan jeg bare si dette:- Kontakt Alpha Forlag, der vil du få all den hjelp du kan ønske deg!
Og skulle jeg finne på å prøve å gi ut en bok til, ja, da er jeg  i hvert fall ikke i tvil om hvilket forlag jeg skal kontakte!
Per Ivar Godvik

 

 


 

 

 

Svart - hvitt og litt i mellom
Ann-Heidrun Ruud

Takk for samarbeidet med nok en bok! I vrimmelen av "gjør-det-selv-forlag, er det godt det finnes noen som fungerer på den vanlige måten. :) Som med første bok, vil jeg rose den korte responstiden. Siden dette var bok nr 2, ble det ikke like mange spørsmål fra min side. Den gode instruksjonen fra i fjor, gjorde min jobb enklere i år! Arnkjell skal også ha ros for å handle raskt og profesjonelt når ting ikke går helt etter planen. Han er en mann til å stole på. Så tusen takk! Nå sitter jeg som fornøyd utgiver av min andre bok på Alpha Forlag.

 

 

 

 

 


 

Granitt og blå akkorder
Anne Britt Stapelfedt
Siv Birgithe Isaksen

Vi er glade for at vi har fått gi ut «Granitt og blå akkorder» på Alpha forlag.  Vi er stolte over resultatet, og veldig takknemlige for all hjelp og støtte underveis.  Alle våre ønsker om boka er blitt oppfylt! Det har vært lett å henvende seg til Arnkjell Bjerkenes, som hele tiden har sørget for raske og konsise svar på alle våre «tusen spørsmål». 
Vi har blitt tatt godt vare på under hele prosessen, og alle frister fra forlagets side har blitt overholdt. Til og med etter utgivelsen, viser Forlaget interesse for boka vår.
Kjære Arnkjell Bjerkenes: TUSEN TAKK!
Hilsen Siv Birgithe Isaksen og Anne Britt Stapelfeldt

 

 

 

 

 

 


Etiopia - Også min jord
Johannes Austgulen

Jeg setter stor pris på det gode samarbeidet jeg har hatt med Alpha Forlag i forbindelse med utgivelsen av boken min. Spesielt vil jeg bemerke de raske svar jeg har fått hver gang jeg har skrevet E-post brev til forlaget, og disse tilbakemeldingene har ikke bare kommet i ”kontortiden”. Forlaget har også ubedt gitt meg nyttige tips, råd og informasjon flere ganger. Av disse kan nevnes opplysning om at ved å trykke i et større opplag så reduseres stykkprisen pr bok betraktelig. Den gode og imøtekommende kontakten med Alpha Forlag har vært av en så positiv karakter at jeg ikke nøler med på gi terningkast seks. Jeg er også svært godt tilfreds med det ferdige bokproduktet.19.02.2013 Johannes Austgulen


Tida ligg att
Arne Leseth

Jeg har ikke gitt bok tidligere, og var i villrede om hvilket forlag jeg skulle henvende meg til. Etter to mislykkede forsøk, fikk jeg positvt svar fra Alpha Forlag v/Arnkjell Bjerkenes. Og snakk om at alle gode ting er tre! Som nybegynner trengte jeg mye informasjon og hjelp under veis, og Arnkjell viste stor tålmodighet med meg. Mine spørsmål ble raskt og presist besvart. Boken ble veldig bra, og prisen lavere enn jeg hadde forestilt meg. Og ikke minst – bøkene ble levert på angitt dato! Jeg vil absolutt anbefale Alpha Forlag til de som går med tanker om å utgi bok.

19.02.2013 Arne Leseth

 

 

 

 

 


 

Kom, bli med
Stephanie Mertins

Jeg ønsker å takke deg og Alpha Forlag for en utrolig rask jobb og et veldig bra samarbeid. Jeg er imponert over den raske leveringstiden og at du alltid er tilgjenglig på mail og lynrask i svarene dine!

 

 

 

 

 

 


Gløtt av søndag på en hverdag.
Ann-Heidrun Ruud

Jeg vil gjerne takke for god service og hjelp til at bokdrømmen nå er en realitet! Det som imponerte meg mest, var den korte responstiden i den viktige startfasen.  Svarmailene kom til alle døgnets tider og på alle ukas dager. Kjempeviktig for "nye" forfattere som meg, som ikke kan noe om dette fra før. Takker også for god veiledning til valg av boktype, antall og prissetting. Det eneste jeg savnet, var en antyding av behandlingstid hos trykkeriet. Ene alene fordi man blir bortskjemt av kort svartid, når mailene går mellom forlag og forfatter. Lett å glemme at "ting tar tid"! Anbefaler gjerne Alpha Forlag til andre forfatterspirer! Jeg vet i alle fall hvor jeg skal henvende meg med neste prosjekt.

Vennlig hilsen

Ann-Heidrun Ruud

 

 

 

 

 


God Service?

Jeg synes deres service så langt har vært helt strålende!
Blir det bok, så blir det via Alpha Forlag!
30. august 2012

 


 

 

Nina Rones Tor Haugnes Anne Swanberg
(BI Learning Lab)
Hvordan engasjere studentene

Boka ble veldig fin og vi er veldig fornøyde!
Tusen takk for hjelpen for få dette til :-)

20.08.2012

 

 

 

 

 

 


 

Ut i det fri

Jeg er meget fornøyd med sammarbeidet med dette forlaget.
Jeg fikk god hjelp, og resultatet ble kjempebra!
Jeg nøler ikke med å bruke dette forlaget igjen!


Hilsen Christine Svendsen

16.08.2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Hvorfor forlot du oss

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med forlaget. Det gikk fort, og bøkene kom overraskende fort i posten.

Storfornøyd med forlaget og boken min:)

Linda Detterberg

 

 

 

 

 

 

 

 


Fra en kort E-mailkorrespondanse:


For å finne ut prisen til 500 bøker istedet for bare 100, blir det ((20700,- + 400,-) * 5) + 1875,-
Da får jeg 22975kr, men hvis man deler det på 500 bøker blir det bare litt over 45,- per bok, er det riktig?


Nei dette er ikke riktig.
Svaret på det regnestykket du har satt opp blir kr. 107.375,- Du har satt det opp riktig, men regnet det ut feil.
Med vennlig hilsen
Arnkjell Bjerkenes
Alpha Forlag.


Åja
Tusen takk, jeg må bare si at du har vært utrolig hyggelig mot meg, det er mange som ikke gidder og svare, eller evt. bare svarer kort, og ikke på det man egentlig lurte på. Så tusen takk!
Nå tror jeg ikke jeg trenger å spørre deg flere spørsmål, fordi jeg har fått perfekte svar!

Med vennlig hilsen .....

 

 

 


 

Liv Beate sin kamp mot kreft

Etter å ha lurt lenge på om eg skulle gi ut boka, kom eg i kontakt med Alpha Forlag. Og som heilt uerfaren, vart eg trygt og tolmodig leda i havn, med raske tilbakemeldingar og god dialog. Er ikkje i tvil om at skulle det bli fleire utgivelsar er Alpha Forlag mitt fyrste valg, Er utruleg glad for at eg valgte dette forlaget.

Bjørg Hegerland Eidnes

 

 

 

 

 


 

Med sola i ryggen

Etter å nesten ha gitt opp håpet om ein utgivelse, fann eg ein dag fram til Alpha Forlag. Forlaget tok med glede imot diktene mine, og dermed vart samarbeidet eit faktum. Siden dette er min aller første utgivelse hadde eg ein del spørsmål og Alpha Forlag var svært så imøtekommende og hjalp meg med alt eg lurte på. Eg er så glad for at eg fann fram til dette forlaget og det er ingen tvil i min sjel om at eg vil velge dette forlaget om det skal bli flere bokutgivelser. Eg er meget fornøgd.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Fastspent i helvete!

Jeg er svært fornøyd med sammarbeidet med Alpha Forlag. Det gikk hurtig og resultatet var etter min smak. Derfor tviler jeg ikke på at jeg vil bruke Alpha i fremtiden også.
Jeg takker!

Vennlig hilsen Lene Gørbitz

 

 

 

 

 

 


 

Skygger fra fortiden
Tor Edgar Olsen

På min søken på nettet etter et forlag som kunne gi meg den hjelpen jeg trengte for å få utgitt min første bok, fant jeg Alpha Forlag. Det ble opprettet meget god kontakt fra første mail, og  mine mange spørsmål ble raskt besvart. Jeg fikk i tilegg flere gode råd og tips til min videre skriving fra en erfaren forfatter som Arnkjell Bjerkenes. Dette forlaget som tydeligvis gjør sitt beste for å hjelpe oss nybegynnere, kan jeg anbefale fullt ut. Min neste bok vil uten tvil bli utgitt av samme forlag.
Tor Edgar Olsen
Bodø.

 

 

 

 


 

 

Fru Soleng's Luer og Vanter
Strikkeoppskrifter

Jeg er ingen rakettforsker og tar enkelte ting veldig tregt, var også fryktelig usikker på om Jeg virkelig kunne realisere drømmen om å utgi noe eget. Samlet mot og sendte mail til Alpha Forlag og fra første kjappe tilbakemelding følte jeg meg både tøff nok til å virkelig realisere boken min og trygg på at Arnkjell var der. Jeg rotet og maste mye, men fikk alltid hyggelige kjappe svar uten lange avhandlinger og fjås. Ble rett og slett lost trygt i havn og jeg kunne etter kun kort tid stå med første utgave i hånden. Ikke ti ville hester vil få meg til å bytte forlag og jeg er takknemlig for at Alpha Forlag med Arnkjell har sagt ja til å hjelpe meg med bok 2 "
Mvh Lone Smevik Soleng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ei lita Lun bok
Anne Berit Mandelid

Jeg gir forlaget all honnør. Det har vært en fryd å jobbe med det. Korrekt informasjon, unngikk derfor masse unødig snikksnakk og hengende spørsmål. Du har vært rask med tilbakemeldinger, noe som har betydd enormt mye. Alpha Forlag holder hva de lover. Det å kunne bestille nøyaktig hvor mange bøker man ønsker, ble avgjørende for mitt valg.  Bare ros hele veien. Jeg kommer, garantert, tilbake.

 

 

 

 

 


 

 

Utedoen
Else S. Theiss

I Alpha forlag fikk jeg god faglig hjelp til formatering og utkast til trykk, informasjoner angående priser, samt personlige råd og tips til markedsføring.
Boka har fått en attraktiv og delikat utforming, bokstaver og fargeprint av bilder i boka er meget bra. Prisen for formaterings hjelp og print med fargebilder finner jeg rimelig.
Jeg anbefaler varmt Alpha forlag for dem som ønsker å utgi sine manuskripter i bokform.
Med beste hilsen Else Theiss

 

 

 

 


 

 

Dagleg liv og arbeid på Ibrekk
Olav Ibrekk

Det er med glede eg kan seia at eg er svært godt fornøyd med heile produktet. Takk for godt arbeid og svært rimeleg pris. Boka tar seg godt ut - er fin å sjå på, og framfor alt god å lese, den har godt papir og greie bokstaver.

 

 

 

 

 


 

 

Manndalen Olmávággi

 

All honnør til Alpha Forlag i planleggingen og trykking av boka Manndalen. - God service, seriøs, rask levering og ikke minst konkuransedyktig på pris. Forlaget anbefales til alle som har planer om å utgi egen bok..
Hilsen Jan Nilsen og Harry Solhaug

16. august 2010

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Fra Sinai til Santiago 

Da manuset var ferdig og bildene fra mine vandringer på Caminoen til Santiago var valgt ut, skulle jeg gjennom en "fødsel" jeg både gledet og grudde meg til. Jeg hadde skrevet boken, tatt alle bildene og malt maleriet som skulle være forsiden på boken, men jeg trengte "fødelshjelp" til alt det jeg ikke kunne noe om.
Jeg var så heldig at jeg fort fant frem til Alpha Forlag på nett, og samarbeidet med forlaget har, sett fra min side, vært til både god "fødselshjelp" og stor glede. Det ble etter den første henvendelsen, både hurtig og positiv tilbakemelding. Forlaget jobbet både dag og kveld, hverdag og helger for å få boken ut til det tidspunktet jeg ønsket. Mailer kom og gikk til alle døgnets tider, manus ble brekt om, bilder behandlet, gode råd svevde i luften mellom Haugesund og Lier, og endelig hadde jeg boken i hånden!
Effektiv jobbing, hyggelig service i tillegg til svært hyggelige priser,
gjør at jeg garantert vil bruke forlaget igjen og anbefale det til andre
som bærer på en drøm om å gi ut bok.

Rose Zavodny
"Fra Sinai til Santiago".
www.pilegrimsvandring.com

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Nattens Ridder

Alpha forlag ga meg fra første stund et godt inntrykk av seriøsitet. God veiledning, god og rask hjelp.
En stor takk for godt samarbeide. For god og rask service. Omslag og trykking av boken Nattens Ridder ble for meg utrolig bra.
Jeg ønsker og bruke forlaget igjen. Jeg gir de varmeste anbefalinger til andre som ønsker å gi ut sitt manus om å bruke Alpha forlag.
Terje Aamås 16.09.10

 

 

 

 

 

 


 

Alpha Forlag

Mob:92 42 71 30

Kontor:    
Tøkje 15
4276 Veavågen

E-Mail:       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Org.Nr.      881 454 092